4-åringen sitter musestille på scenen: Når hun løfter blikket får publikum GÅSEHUD

1631

For et talent! Noen barn har en medfødt gave som de oppdager tidlig i livet, og det blir utrolig tydelig under konkurranser som dette!

Vesle Ella Dobler er bare fire år gammel, men hun har en kroppskontroll og et talent mange voksne bare kan drømme om.

Da hun steg inn på scenen under Rainbow National dansekonkurranse, var det få som kunne ha forutsett rutinen de snart skulle få se. Lille Ella har nemlig danset siden hun hørte musikk for første gang, og det ble klart for foreldrene at hun burde få lov til å prøve seg på dansetimer når hun ble stor nok.

I dag, bare fire år gammel, konkurrerer hun faktisk allerede på internasjonalt nivå, og hun er en av de beste danserne i landet på sin alder. Det er også tydelig at hun elsker hvert sekund av sporten sin – bare se hvordan hun smiler på scenen i videoen nedenfor!

SE videoen nedenfor, og DEL den gjerne med vennene dine på Facebook hvis du også ble imponert!