Denne restaurantsjefen donerer matrester. Når jeg ser til HVEM, renner tårene mine!

177

Det er ikke alle som har mulighet til å ha mat på bordet hver dag. Bare i Norge er det flere hjemløse som er nødt til å gå sultne – og derfor er det veldig viktig at vi har organisasjoner og frivillige som hjelper disse mennene og kvinnene med å klare seg. 

Noen som gjør en fantastisk jobb med å hjelpe er matkjeden KFC i London. Der driver restaurantsjefen Michelle veldedighetsarbeid ved å gi flere ganger i uken gi mat til de hjemløse i byen.

På herberget London’s Ace of Clubs tilbyr man gratis måltider, varme dusjer og tak over hodet til alle de hjemløse som kjemper for å overleve. Men det kan være vanskelig å få virksomheten til å gå rundt – og derfor er støtten fra KFC mildt sagt velkommen.

«I framtiden ser KFC på mulighet til å ha dette som et nasjonalt program over hele Storbritannia«, sier restaurantsjefen Michelle.

Kyllingen (som matkjeden er kjent for) blir fryst ned og transportert til herberget, der den senere blir brukt til å lage gryter og annet som kan mette magen hos de hundrevis av hjemløse som besøker London’s Ace of Clubs hver dag.

«De sparer mye penger for oss og har en enorm påvirkning på våre økonomiske muligheter til å fortsette å drive virksomheten under de kommende årene», sier medarbeideren David fra herberget.

Se dette fine videoklippet under og DEL dette om du er enig i at det er fantastisk ting å gjøre for de hjemløse!