4 brødre sniker seg inn i hagen til den gamle kvinnen: Når hun ser HVORFOR brister hun i gråt!

943

Noen ganger virker det ikke som om folk bruker sunn fornuft i det hele tatt. Ja, lover skal selvfølgelig opprettholdes, men det må da gå an å ta høyde for individer og høy alder?

En 75 år gamle kvinne, Gerry Suttles, havnet nemlig nylig i problemer med lovens lange arm da hun ble innkalt til tingretten i Riesel, Texas (USA), men ikke møtte opp fordi hun aldri hadde mottatt innkallelsen.

Grunnen til at hun ble innkalt? Gresset i hagen hennes var for langt!

I Texas er det nemlig slik at man ikke får lov til å la gresset gro over 45 cm, og da den gamle kvinnen ikke møtte opp bestemte de seg for å sette ut en arrestordre på henne – hun kunne i verste fall risikere en fengselsstraff.

Nyheten om den urettferdige arrestordren spredte seg snart gjennom byen, og da de fire brødrene i familien Reynolds hørte nyheten om kvinnens gressplen, bestemte de seg øyeblikkelig for å hjelpe.

De fire guttene tok med seg hver sin gressklipper og dro hjem til kvinnen – uten at de visste hvem hun var eller hadde snakket med henne før. Det var også over 30 varmegrader den dagen, men de satte igang med det harde arbeidet helt på eget initiativ!

Etter en stund ble flere naboer inspirert av guttene og kom snart for å hjelpe til de også. Jo flere jo bedre!

«Det var en varm dag og vi hadde ingen planer. Hvorfor skulle vi da ikke hjelpe damen som trengte det?» forteller Blaine, en av brødrene.

De trosset den stekende varmen, og sammen fikk de den beinharde jobben gjort på bare noen få timer.

Gerry var målløs. Hun skjønte først ikke hvorfor fire unggutter sto i hagen hennes, men så snart hun skjønte hva de holdt på med fikk hun tårer i øynene og ble svært emosjonell. De ville sørge for at hun ikke havnet i fengsel.

«At noen så unge gutter bestemte seg for å gjøre dette her for meg er helt fantastisk,» sier hun.

 

Etter at gressplenen var ferdigklippet, snakket hun med dommeren som hadde satt ut arrestordren på henne, og han la ned hele saken.

For noen fantastiske ungdommer! Guttene er bare såvidt i tenårene, og de oppfører seg som gentlemen allerede.

Jeg ble skikkelig glad og rørt av denne historien! SE videoen av hendelsen nedenfor, og DEL den med vennene dine på Facebook hvis du også vil hylle disse flotte guttene!