Ved første øyekast ser de ut som normale foreldre. Men når du ser NÆRMERE vil du bli overrasket

7020

En helt spesiell familie har blitt til tre i Ecuador i Sør-Amerika. For Fernando Machado og Diane Rodriguez er ikke som foreldre flest.

I denne familien er det faktisk pappaen, Fernando, som er barnets biologiske mor, og mammaen, Diane, som er barnets biologiske far. De er begge transseksuelle.

Fernando ble født med kvinnelige kjønnsorganer og het Maria. For Diane var det motsatt; hun ble født men mannlige kjønnsorganer og ble oppdratt som en gutt. Men ingen av dem føler at de hører hjemme i kroppen de er født med.

Ingen av dem har tatt  operasjoner for å rette på kjønnsorganene sine, men tilpasser seg sine nye identiteter på andre måter, og de er fornøyde med det.

Og når de bestemmer seg for å få barn, er det Fernando som bærer det frem.

Under graviditeten viser de seg mye offentlig og på nettet for å prøve å få flere til å akseptere transpersoner. De vil vise at de er en helt normal familie, bortsett fra noen små detaljer.

«Vi prøver å knuse mytene om transpersoner,» forteller den stolte mammaen, Diane. Hun er en aktivist for transseksuelles rettigheter og vet hvor vanskelig livet for dem kan være i Ecuador. På grunn av dette arbeidet ble hun selv angrepet, bortført og mishandlet i 2012.

Når de først fikk se deres lille baby på ultralyden, ble de fra seg av lykke.

Ved fødselen på sykehuset er det også mye glede, og alle er spente fordi disse parene er så sjeldne. Med Diane ved sin side klarer Fernando fødselen fint, helt uten komplikasjoner.

Vi ønsker denne fine, lykkelige familien alt godt fremover!

DEL gjerne denne utrolige historien med vennene dine på Facebook!