22. juli 2024

Mammaen farger datterens hår grønt. Men SE hva hun har gjort på høyre side!

Mary Thomaston fra Florida er frisør og spesialiserer seg på uvanlige farger. Datteren hennes Lyra elsker mammaens talent, og har lenge vært desperat etter å få lov til å farge sitt eget hår i en sprek farge. Jenta, som går i første klasse på barneskolen, trygler moren i et helt år om å få lov til å farge håret sitt, og er fast bestemt i sin sak.

«Jeg sa til datteren min at om skolen tillot det, så kunne jeg gjøre det – og det gjorde de,» forteller Mary. «Håret til Lyra var allerede lyst, så alt jeg trengte å gjøre var bare å sette fargen. Jeg nølte med å barbere høyre siden slik hun ønsket, fordi jeg tenkte at hun kanskje kom til å angre på det senere. Men hun elsker det!»

Frisørmammaen legger ut bildet av den overlykkelige seksåringen med havfruehår, og jenta har fått mange komplimenter på håret sitt. Men det er også mange som har kritisert mammaen.

Folk påstår at hun «forgifter» datteren sin, men den utdannede frisøren bruker bare harmløs og midlertidig farge på datterens hår. De samme kritikerne setter også spørsmål ved skolen til jenta, som «tillater en elev å se slik ut».

My very own baby unicorn🦄

Et innlegg delt av Mary Thomaston (@marythomaston)

Mammaen har ingen forståelse for kritikken, og sier: «Når man er voksen og har en slik spenstig farge på håret, får du høre at du er barnslig. Hva så? Jeg synes man skal la barna ha det gøy så lenge de er unge. Hvem vet hva Lyra kommer til å gjøre senere. Mange jobber tillater ikke unaturlige hårfarger, så det er perfekt å eksperimentere og leke med håret mens man er ung!»

Hva synes du om 6-åringens hår? Skriv gjerne hva du mener og DEL dette med vennene dine!