22. juni 2024

Pappaen lar alltid doringen stå oppe. Datterens mening om saken får meg til å le så tårene triller!

Den evige diskusjonen vi alle er kjente med: hvem sitt ansvar er det å ta ned ringen på toalettet?
Kvinner har en tendens til å synes at det er mannen sitt ansvar å ta det ned, ettersom det er de som tar det opp.

Nå har ei lita jente, med navn Bradlee Rae Hayes, fått nok.

«Hvor mange ganger må jeg si det til deg?» spør hun sin pappa Jeremiah i denne bedårende konfrontasjonen. «Når du tar opp ringen må du ta det ned igjen etter på, så det er nede når jeg skal dit». Jeremiah forsøker å argumentere med sin unge datter, og spør hvorfor han behøver å ta det både opp og ned. Han sier skånsomt at om hun vil ha toalett-ringen nede, må hun ta det ned selv.

Lille Bradlee Rea kaster da bak håret og ser på han. «Pappa», sier hun. «Ja», svarer pappaen. «Hør på meg – du må virkelig se til å ta det ned for oss jenter», sier hun med en veldig seriøs stemme, for å se til at han virkelig forstår hennes bekymringer.

Se hele argumentasjonen under. Dette er så søtt!
DEL gjerne denne med vennene dine på Facebook!
Legg igjen en kommentar