Mammaen nekter å tro at tenåringsdatteren er gravid: Legens svar er GENIALT

642

Det er ikke alltid så lett for foreldre alltid å innse at barna vår ikke akkurat er himmelens snilleste, lydigste engler… Vi kan finne på å si ting som: «Nei, VÅR lille Petter ville aldri ha gått på epleslang hos naboene,» eller «Er du gal, jenta vår har da aldri rørt en eneste dråpe alkohol – det har hun sagt selv!»

Men vi må nok alle innse at ungene våre er like oss selv da vi var yngre – de finner på ugang og er ikke alltid helt ærlige om det.

Denne fiktive historien er det perfekte eksempelet på nettopp dette. Mammaen i historien får seg et genialt svar når hun nekter for at jenta hennes kan være gravid.

Det hele begynner med at mammaen tar med seg sin 16 år gamle datter til legen:

«Så, hvordan kan jeg hjelpe dere?» spør legen. 

Mammaen: «Det gjelder datteren min, Sara. Hun har stadig lyst på godteri, legger på seg, og er så kvalm og dårlig nesten hver eneste morgen.»

Legen undersøker Sara nøye, tar noen tester, og ser deretter på mammaen og sier: «OK, jeg vet ikke helt hvordan jeg skal si dette, men datteren din er faktisk gravid i fjerde måned.»

Mammaen svarer: «Gravid?! Nei, det går jo ikke. Hun har aldri vært sammen med noen gutt, ikke sant skatten min?»

Sara: «Eh nei, jeg har ikke kysset noen engang!»

Legen reiser seg og går med raske skritt bort til vinduet og kikker ut. Det virker som om han ser etter noe, og etter flere minutter bryter mammaen ut: «Hvorfor glor du ut vinduet? Er det noe som skjer der ute??»

Legen svarer: «Nei, ikke akkurat. Men sist gang dette skjedde, kunne man se en stjerne i øst, og tre vise menn dukket opp. Jeg ville bare ikke gå glipp av det denne gangen!»

 

Haha! DEL gjerne dette geniale svaret med vennene dine på Facebook slik at de også får seg en god latter i dag!