Denne hjemmelagde sneglefellen fjerner sneglene på REKORDTID:

1204

Michael Petersen fra Skovlunde, Danmark, så seg drittlei på alle sneglene han hadde i hagen, og bestemte seg for å teste ut et eksperiment.

Han bestilte flere typer sneglefeller og syntes de var smarte, men altfor dyre.

«Jeg kikket litt rundt meg og fikk øye på en tom melkekartong. Jeg testet ut et knep, og oppdaget at den hjemmelagde fellen var minst like effektiv som de kjøpte, og mye billigere,» forteller han.

 

Ifølge Petersen hadde fellen hans fanget rundt 25-30 (!) på bare et par dager. Og fremgangen er enkel: Han blander sammen 1 liter vann, 25 gram spraymalt, og 3cl sprit, og fordeler blandingen på 4-5 tomme melkekartonger (NB! Husk å bruke hansker). Legg så melkekartongen i hagen med lokket av, og når fellen er full skrur du bare på lokket og hiver den.

 

Dette er en felle som i motsetning til andre feller, ikke skader andre dyr, som pinnsvin eller hunder, eller naturen rundt. Løsningen trekker derimot til seg de uønskede sneglene, så her er det bare til å prøve!

 

«Vi ønsker ikke å bruke gift i hagen vår, da det skader pinnsvin, hunder, katter, og andre smådyr. Denne blandingen er ikke giftig. Den tiltrekker seg bare snegler til fellen,» forteller Petersen.

Så smart! DEL gjerne denne geniale fellen med vennene dine på Facebook slik at de også kan prøve den ut!