Mammaen til andungene døde: Nå passer labradoren Fred på alle de 9 små livene!

472

Hvis foreldrene dør når dyreunger er små kan det ofte by på livsfarlige problemer. For andungene var de helt avhengige av mammaen sin for beskyttelse, og da hun døde kunne det ha gått riktig ille. Heldigvis kom labradoren Fred inn i livene deres!

Sist torsdag fikk personalet ved Mountfitchet Castle i Essex, England, øye på noe som virkelig skilte seg ut:

Ni små andunger vandret rundt, og virket forvirrede og redde. Personalet ved det populære turistmålet hadde sett dem gå rundt med mammaen sin før, men nå var hun ikke til å finne.

En andemor vil aldri forlate ungene sine, så snart skjønte de hva som hadde skjedd: Reven måtte ha tatt henne, og hun hadde sannsynligvis mistet livet da hun beskyttet ungene sine fra det langt større rovdyret.

Men da dukket den 10 år gamle hunden Fred opp. Andungene bestemte seg for at han var snill og trygg, og plutselig var den gamle hunden blitt adoptivpappa til 9 små andunger!

 

«Fred har en helt fantastisk personlighet. De bare elsker ham!» forteller Jeremy Goldsmith som jobber ved Mounthfitchet Castle.

Det tror vi på! Bare SE videoen nedenfor, og DEL gjerne historien videre med vennene dine på Facebook hvis du også synes dette var søtt!