Kvinnen blir overfalt og forsøkt ranet. Da reagerer den herreløse hunden LYNRASKT!

1267

Hunder er noen helt fantastiske dyr. Gang på gang får vi høre om hvordan de selv ofrer liv og helse for å beskytte eierne og familiene sine, men hva med herreløse hunder?

For man kan jo tenke seg at hunder beskytter familien sin på grunn av lojalitet og flokkinstinkt, men denne videoen får meg til å tenke litt annerledes:

Etter å ha sett denne videoen tror jeg nemlig at hunder er dyr som vet forskjell på rett og galt og beskytter de som trenger det fordi det er det som er det rette å gjøre… De har med andre ord et beskyttelsesinstinkt som går langt utover det vanlige!

Den unge kvinnen i videoen går nedover gaten i Podgorica, Montenegro, når en ukjent mann sniker seg opp mot henne og dytter henne i bakken og prøver å stjele veska hennes.

Men an hadde ikke regnet med løshunden som sitter like ved.

Så snart hunden ser mannen nærme seg kvinnen bakfra reiser han seg, og i samme sekund som mannen overfaller henne, bykser hunden frem og biter tak i rumpa hans!

Den feige raneren tar beina fatt, og blir jaget nedover gata av hunden mens kvinnen får tid til å komme seg opp.

Vi vet ikke hva som skjedde videre etter at videoen stanset, men vi håper at hunden kanskje nå har fått seg en eier (kvinnen) og at de to kan passe på hverandre! 🙂

SE hundens heroiske innsats i videoen nedenfor, og DEL denne historien med vennene dine på Facebook hvis du også ble imponert av denne løshunden!