Tenåringsmammaen var bare 15 år da hun adopterte bort sønnen. 35 år senere står han bak henne

5483

Livet går ikke alltid som man har planlagt, og for noen kan det plutselig snus på hodet. Det var nettopp det som skjedde da Stacey Faix ble mamma som 15-åring…

Å bli gravid som ung tenåring kan umulig være enkelt. Man står plutselig ovenfor et stort ansvar man ikke er i stand til å takle alene, og man møter fordommer fra venner, kjente, familie og totalt fremmede hvor enn man går.

Det ble tidlig avgjort at Stacey skulle adoptere bort babyen sin, og sekundet etter at han ble født ble han tatt bort fra henne. Hun fikk aldri holde ham i armene sine.

I dag, 35 år senere, er Stacey godt voksen, men har levd med et åpent sår i hjertet siden den gangen hun måtte gi bort barnet sitt.

 

Sønnen, en tidligere soldat som nå har blitt hele 35 år, hadde lett etter sin biologiske mor i flere år uten noe hell. En oversvømmelse hadde ødelagt fødselspapirene, og han hadde nesten gitt opp håpet om å noen gang finne henne.

 

Men i november 2017 kom loven som skulle forandre alt.

Adopterte barn kunne søke om å få vite hvem deres biologiske foreldre var, og slik fant han ut at Stacey hadde fått ham som 15-åring og at hun aktivt støttet krigsveteraner gjennom en forening han selv var medlem av.

 

Han tok kontakt med foreningen for å få hjelp til å nå sin biologiske mor, og snart fant han ut at han ville overraske henne på et halvmaraton i Pittsburgh som de begge skulle delta på.

Før han traff henne hadde han skrevet et kort til henne hvor det sto:

«Du utgjorde virkelig en forskjell. 

Det har gått 13 075 dager siden du så meg sist. Jeg ville ikke at du skulle måtte vente 1 dag til.

Steve.»

 

Foreningen gav henne kortet som rørte henne til tårer, men hun hadde ingen anelse om at sønnen sto like bak henne.

 

De to delte sin aller første klem, og han gav henne et vakkert smykke som symboliserte forholdet deres.

 

Dette er helt nydelig å se, og tiden fremover vil forhåpentligvis bare føre dem nærmere hverandre. SE den rørende videoen nedenfor, og DEL den gjerne med vennene dine på Facebook!