4-åringen setter seg på gyngehesten og skriker i smerte: Når mammaen ser HVORFOR får hun sjokk!

485

Lekeplasser skal være et trygt område for barn, der de kan leke, lære, kose seg og utfordre seg selv. Her treffer man nye venner, prøver nye ting og har det alltid moro i frisk luft sammen med familien. Slik var det derimot ikke når Camilla en dag tok med barna sine dit en dag.

Camilla Renström hadde tatt med sine to sønner, Theo og Melvin, til lekeplassen for å ha en hyggelig utflukt med lek og latter i Bureå i Sverige. Men dagen ble plutselig forvandlet til et mareritt da hun hørte skriket fra 4 år gamle Theo.

 

Han hadde løpt for å sette seg på gyngehesten, men da han satte seg skrek han til av full kraft. Camilla tok beina fatt for å se hva det var som hadde skjedd – da innså hun det fryktelige som hadde skjedd:

På to av gyngehestene hadde noen satt flere spikre i setene slik at de stakk rett opp!

 

Mammaen kunne knapt tro sine egne øyne over at noen kunne gjøre noe så grusomt. Heldigvis hadde det gått relativt bra med den lille gutten hennes, men familien var selvfølgelig livredde for å støte på flere slike ondskapsfulle «feller» etter hendelsen.

«Jeg aner ikke hvorfor noen kan gjøre noe slikt, om det var ment som en spøk eller ikke… Det er ikke noe morsomt om man opplever det! Tenk om ettåringen min hadde prøvd å klatre opp?» sier mammaen skremt.

Camilla ringte straks til kommunen som kom for å undersøke problemet. Videre politianmeldte hun hendelsen, og advarte alle andre foreldre via Facebook, slik at de også skulle være ekstra påpasselige når de dro til lekeplassen med barna sine.

 

En person som gjør noe slikt kan jo ikke være riktig god! Det kunne ha endt skikkelig ille for den lille gutten eller et annet barn som hadde kommet for å leke!

Hvis dette var ment som en «spøk» var den absolutt ikke morsom! DEL gjerne denne historien med vennene dine på Facebook hvis du er enig!