Pappaen og hans 3 sønner får en hel shoppinggate til å bråstoppe! Se HVORFOR:

1193

Det er alltid så fascinerende å oppdage mennesker som kan sies å være et «rått talent», og de finnes faktisk over alt. Det er jo også det som er så fantastisk: At naboen din, kollegaen din, eller barnebarnet ditt kan ha et helt fantastisk talent inni seg som bare venter på å bli oppdaget!

Dette kan være alt fra sang, dans, skuespill, turn – ja, det meste egentlig! Og det er spesielt imponerende når vi oppdager det i unge mennesker eller barn. Det er nettopp derfor disse irske brødrene er så fantastiske!

I videoen nedenfor kan man se pappaen Tommy som står langs en shoppinggate sammen med sønnene sine, på 8, 11 og 13 år. De kaller seg «the Bryne Brothers» og ville vise frem hva de kunne på de tradisjonelle instrumentene sine!

Men nå er det ikke bare på gatene i Irland at brødrene har fått oppmerksomhet: Etter å ha lagt ut denne videoen på Facebook har brødrenes opptreden blitt sett nesten 15 MILLIONER ganger, og de har til og med fått tilbud om å spille på flere konserter og festivaler!

Men til tross for den plutselige oppmerksomheten, driver de fortsatt med det de liker aller best, nemlig å spille for menneskene på gata i hjembyen Galway.

SE dem selv i videoen nedenfor, og DEL den gjerne hvis du også synes at guttene imponerer stort!