8-åringen ber legen om en tjeneste før operasjonen. Først ETTERPÅ blir foreldrene informert

1104

Noe av det viktigste ansvaret man har som voksen, er å la barn få være barn. Vi skal beskytte dem mot de vonde og vanskelige realitetene i verden, og la dem føle seg beskyttet, hørt og sett.

Dessverre vet åtte år gamle Jacksom McKie så altfor godt hvor urettferdig verden kan være, ettersom han har slitt med store helseproblemer hele livet. Da Jackson ble født oppdaget de nemlig en cyste på hjernen hans, og han har vært inn og ut av sykehuset hele sitt unge liv.

Foreldrene hans er alltid hos ham når han må på sykehuset, men en annen som alltid er å finne ved hans side er bamsen «Little Baby».

I tillegg har han et solid nettverk av leger og sykepleiere rundt seg som alltid sørger for å gjøre sykehusbesøkene så effektive og positive som mulig, og legen Daniel McNeely har vært ved hans side siden fødselen.

Men like før Jacksons siste operasjon, dro han Daniel til side og spurte ham om en tjeneste like før narkosen.

«Little Baby er også syk… Kan du fikse ham også?» 

Den godhjertede legen lovte at bamsen også skulle få ordentlig behandling etter at de var ferdige med Jackson.

Så, da Jacksons operasjon var ferdig og vellykket, gjorde nevrokirurgen Daniel klar enda et lite operasjonsbord: denne gangen til bamsen!

 

Foreldrene ante ingenting før Daniel kom tilbake for å sjekke hvordan det gikk med Jackson, og kunne levere en nylig operert kosebamse til den lille gutten.

 

Pappa Rick ble rørt til tårer av legens fine gest til sønnen, og har bare godt å si om Daniel:

«Han er en av de snilleste menneskene jeg noen gang har møtt. Når vi kommer til sykehuset er vi livredde, men hver gang vi snakker med Dr. McNeely føler vi oss bedre.» 

 

Legen selv sier at han med glede opererte bamsen for å få den lille gutten til å smile. Han ville bare at Jackson skulle føle seg bedre.

 

Nå har legens fine gest spredt seg som ild i tørt gress på nettet, og mennesker over hele verden hyller ham for å hjelpe et barn være et barn, selv i en så skremmende situasjon. DEL gjerne denne historien med vennene dine hvis du også synes Daniel gjorde helt riktig!