Ved dette eldrehjemmet har pensjonistene sitt eget SPA – og bys på øl og rosévin!

341

«De har arbeidet et helt liv, og nå skal de få nyte noe godt,» sier ansatte Robert Isaksson på eldrehjemmet Sofiero i Nacka, Sverige.

De boende ved eldrehjemmet kan nå nyte et glass rosé eller øl til fotmassasjen, og de ansatte gikk sammen om å forvandle et gammelt kjellerrom med badstu til en avslappende spa-avdeling.

Det var Robert selv som fikk idéen da han var på reise i Kina, og ønsket at de eldre skulle få kjenne på litt luksus i hverdagen.

«Fra kjøkkenet kan man bestille rosévin om man skulle ønske seg det, eller en kald øl. Vi pleier å ta med noe å drikke og kanskje litt frukt fra kjøkkenet, så går vi ned dit, og så kan man sitte der å nyte et deilig fotbad eller en håndmassasje. De har arbeidet et helt liv, og har ikke alltid hatt det så lett, så nå skal de få nyte noe godt som kommer til å gi dem herlig avkobling og til og med bedre helse,» forteller Robert Isaksson til svenske Aftonbladet.

For et fantastisk initiativ! De eldre fortjener litt luksus etter et langt liv med jobb og utfordringer i en verden som ikke har de samme fordelene som vi har i dag!

Hva synes du om dette? Burde vi hatt dette i Norge også?

DEL gjerne denne artikkelen med vennene dine på Facebook hvis du også synes dette var et bra initiativ!