En god gjerning gir ringvirkninger: SE hva som skjedde da denne fangen fikk uventet hjelp!

246

Chun Rosenkranz satt i fengsel og følte han hadde nådd bunnen da en snill gest fra en venn snudde hele livet hans på hodet. Denne historien beviser at det aldri er for sent å bli den personen man ønsker å være!

Chun har hatt et vanskelig liv, og traff bunnen for 9 år siden da han ble fengslet for rusmisbruk.

 

«Jeg hadde ingen selvtillit og hadde mistet all tro på at jeg noen gang kunne bli lykkelig igjen. Jeg fikk et år i fengsel, og overgav meg til troen om at jeg ikke fortjente noe annet enn dette selv-påførte helvete og å råtne i et bur. Jeg var knust,» forteller han.

Men så skjedde det utrolige.

Chun hadde alltid vært en stor fan av Harry Potter-bøkene, og den syvende og siste boken i serien kom ut da han var i fengsel. Vennen hans, Jeannie, visste hvor høyt han elsket bøkene, og dro ut for å kjøpe den til ham.

 

Men dessverre nektet fengselet å gi ham boken fordi det var et hardt cover på den som de mente kunne bli brukt som våpen. Da tok Jeannie med seg boken hjem igjen, og brukte hele natten på å skanne ut sidene til ham, slik at han skulle få lese den.

 

Når fengselsvaktene kom til ham neste dag med de første 200 sidene av boken, skjønte han hva venninnen hadde gjort, og ble rørt over at noen faktisk brydde seg nok om ham til å gjøre noe slik for ham.

 

Han fikk tilbake troen på seg selv, og skjønte hva han måtte gjøre: Hjelpe andre – uansett hvor mye eller lite han kunne tilby!

 

Slik ble bevegelsen ‘I’ll Be There’ startet, og målet er å gi håp, hjelp og støtte til andre som trenger det. Om det så er å holde døren for noen, spandere en kopp kaffe på en venn, gi en blomst til en fremmed, eller donere bort gamle klær til noen som trenger dem, er dette noe Chun og I’ll Be There ønsker å få frem. Alle gode gjerninger teller!

 

SE videoen nedenfor for å se hvordan Chun sprer godhet, håp og støtte videre i samfunnet, og DEL gjerne historien hans for å tipse alle om å gjøre noe fint for andre i dag – uansett hvor liten eller stor gesten er!