Menneskets beste venn: Hunden risikerer LIVET for å beskytte barnet

421

Rodney Bacon bor i Owyhee County, Idaho (USA), sammen med familien sin og hundene Trek og Gracie. Landskapet der består stort sett av prærier, ørkengress og bergarter.

Når han som vanlig skal ut for å hente posten, har han tatt med seg sin 3-årige datteren Harper, og hundene følger dem hakk i hæl.

Men plutselig begynner Trek å dytte i den vesle jenta. Han dytter henne igjen og igjen bort fra bilen som står parkert i innkjørselen. Den vanligvis så snille hunden bruker nå all sin kraft på å dytte 3-åringen bort fra bilen.

«Trek, slutt å dytt meg!» skriker Harper, og Rodney står i sjokk – han har aldri sett lignende oppførsel fra den snille, kjærlige familiehunden.

Men istedenfor å kjefte på hunden, velger pappaen å tro på sin firbeinte bestevenn: Hunden har gode instinkter, og noe må være fryktelig galt! Han tar tak i datterens hånd, og følger henne raskt tilbake inn i huset.

Plutselig begynner også hunden Gracie å oppføre seg rart: Hun løper frem til bilen og bjeffer på noe som må skjule seg under bilen. De to hundene slipper det ikke av synet.

Så ser Rodney hva det er som gjemmer seg under bilen: En klapperslange! Familiefaren løper for å hente en spade, men når han kommer tilbake har pitbullen Gracie bitt tak i den illsinte slangen for å drepe den – hun ville beskytte familien sin!

Hunden klarer å drepe slangen, men ikke før den har bitt henne også. Rodney prøver å få tak i Gracie, men hun stikker av.

Familien er dypt takknemlige for hundenes reaksjon, men de er svært bekymret for Gracie… Når hun endelig kommer tilbake gjør hun det utrolige: Hun finner og dreper enda en klapperslange som har gjemt seg på verandaen deres!

Også denne gangen ble hun bitt, men nå fikk Rodney tak i henne, og kjørte henne øyeblikkelig til veterinæren.

Totalt, hadde Gracie blitt bitt hele tre ganger av slangene mens hun forsvarte familien sin. Heldigvis fikk ble hun tatt med til veterinæren i tide.

I dagene som fulgte hadde Gracie tydelige smerter, og et svært hovent hode, men hun spiste snart som normalt igjen, logrer, og elsker å få klemmer og kyss av lille Harper.

Klapperslanger angriper vanligvis ikke dyr eller mennesker med mindre de føler seg truet eller blir provosert, men hvis noen går rett mot dem – slik som Harper gikk mot bilen – så kan de reagere svært aggressivt. Hundene så denne faren, og holdt på å ofre livet for å beskytte deres minste og kjæreste familiemedlem Harper fra slangen.

Gracie er nå helt frisk igjen, og hun nyter hver dag sammen med familien sin.

Tusen takk Gracie og Trek! Historier som dette får meg virkelig til å lure på hva vi har gjort for å fortjene hunder… DEL denne historien hvis du også elsker hunder!