Tyven lusker rundt huset: Hva som venter rundt hjørnet får ham til å ta beina fatt fort som FY!

1451

Tyver mangler ikke bare forståelse på hva som er «mitt» og «ditt», men tydeligvis også ryggrad! Det skulle denne tyven bevise da han prøvde å stjele fra et hus – som heldigvis hadde verdens beste sikkerhetssystem!

I dag er det mange som fikser seg innbruddsalarm når de er redde for tyver som lusker rundt, men det finnes ting som kan være enda mer effektive – som vi kan se i videoen nedenfor.

For mens en innbruddsalarm vil hyle og gå, kan tyven fremdeles ta med seg flere verdifulle ting på få sekunder. Tyven vil også ha stukket langt avgårde lenge før politi eller sikkerhetsfolk kommer frem – men ikke med dette sikkerhetstiltaket!

Huseieren i dette tilfellet har sikret seg med et overvåkingskamera, som han kan bruke til å identifisere tyven i etterkant. Men hun har også sikret seg mot at tyvene får noe med seg!

Mens tyven sniker seg langs husveggen og er på vei inn for å rundstjele huset, får han plutselig øye på noe som kommer byksende rundt hjørnet – familiens beste venn og beskytter, nemlig en stor hund!

 

Tyven skjønner fort at han ikke er velkommen, og legger på sprang.

Han prøver desperat å rømme, men hunden er for rask, og biter seg fast i buksebeinet hans.

Men ikke nok med det – snart kommer det flere hunder for å ta seg av den frekke tyven!

 

Til slutt klarer han å komme seg unna med liv og helse i behold, men uten noen gevinst fra huset – annet enn bitemerker og en (forhåpentligvis) skikkelig lærepenge!

Hunder er utrolig lojale mot familien sin, og det er ingen god idé å prøve seg på noe mens husets beskytter er på plass!

SE hundene som forsvarer familiens hjem i videoen nedenfor, og del den gjerne med vennene dine på Facebook hvis du også elsker hunder og alt de gjør for oss!