3-åringen skriker at noe er låst. 10 minutter senere har han reddet noens liv!

220

Helter kommer virkelig i alle fasonger, uansett om det er en katt, en hund eller en pensjonist eller et lite barn.

Når denne tre år gamle gutten gikk langs gata en varm sommerdag, fikk han øye på en eldre mann som satt i en bil.

Mannen begynte å gestikulere, og gutten sprang for å hente en voksen. Det viste seg å redde et liv.

Det er lett å undervurdere solens effekt på en varm sommerdag, spesielt i en bil. Temperaturene kan bli uutholdelige – og derfor er det ekstra viktig å ikke forlate dyr eller barn i bilen, da de mest sannsynlig ikke vil komme seg ut på egen hånd.

Pensjonisten Bob hadde gått gjennom mange tunge kamper gjennom livet, både kreft og slag, men denne varme sommerdagen var det solen som ble hans største utfordring.

varmbil1

Han hadde akkurat parkert bilen og skulle gå ut. Men da han trykte på knappen for låse opp dørene, skjedde det ingenting. Låsen hadde blitt ødelagt.

varmbil2

Bob prøvde å åpne døren i flere minutter før han begynte å bli urolig. Han visste at om han ikke kom seg ut, så kunne varmen ta livet hans.

Da fikk han øye på en 3 år gammel gutt som vandret langs veien.

 

varmbil3

Bob begynte å gestikulere og fikk 3 år gamle Keiths oppmerksomhet. Han skrek at han var innestengt, og gestikulerte, men etter noen minutter forsvant gutten.

 

[adsense2]

 

Han dro for å hente en voksen.

varmbil4

Keith hentet en voksen i nærheten og skrek «låst, låst!» Mannen skjønte at noe ikke var som det skulle være, og fulgte etter den lille gutten til Bobs bil.

Etter 20 minutter i den varme bilen, kom Keith tilbake med mannen og lyktes i å få Bob ut i sikkerhet. Alt takket være en liten gutts instinktive reaksjon på å hente hjelp.

 

varmbil5

Keith er en ordentlig helt.

At han, bare 3 år gammel, skjønte at han måtte hente en voksen for å hjelpe, gjør ham til et forbilde for mange! Forhåpentligvis kommer han til å fortsette med sine gode gjerninger resten av livet.

Se selv i videoen nedenfor, og gjerne del denne med vennene dine på Facebook!