22. juli 2024

Moren blir helt paff når den fremmede mobber datteren hennes. Da kommer 7-åringen med det PERFEKTE svaret!

Av barn kan vi lære mye, ikke minst hvordan vi skal oppføre oss mot medmenneskene våre. For når vi voksne er frekke, uforskammede og selvopptatte, kan de små ofte komme med helt utrolige synspunkter om både stort og smått – og noen ganger en og annen leksjon.

Det er denne historien et perfekt eksempel på. Når en mor står i kassen på butikken, blir hun helt målløs av kassererens utrivelige tone mot barnet – men før hun vet ordet av det, har 7-åringen gitt den voksne mannen en lekse. Les selv:

Jeg er på butikken og handler med mine to sønner, fem og syv år gamle, tidlig i desember.

Kassereren: *til sønnene mine* Gleder dere dere til jul?

Syvåringen: Vi er ikke kristne, vi er jøder. Vi feirer Hannukah!

Femåringen: Mjau!

Kassereren: Æsj, alt det der er det samme for meg; jeg synes alle religioner er dumme.

Denne mannen har alltid vært ganske utrivelig, så jeg bryr meg ikke så mye om å svare ham. Femåringen min fortsetter å mjaue lavt, og syvåringen hjelper til med å pakke varene i kassen mens jeg leter etter lommeboka mi for å betale.

Kassereren: *til femåringen* Skal du fortsatt holde i den jusen, eller skal du legge den i kassen?

Han får enda et mjau til svar.

 

[adsense2]

 

Kassereren: *med en utrivelig tone til femåringen* Den der mjauingen er virkelig irriterende og uforskammet. Du må slutte med det der.

Jeg ble så sint at jeg var helt paff et øyeblikk. Men så…

Syvåringen: *med en rolig, tålmodig tone* Broren min er autistisk, og han prater ikke mye, men han elsker dyr. Når han mjauer så gjør han det beste han kan for å være vennlig, så du burde prøve å være litt oppmuntrende. Og moren din burde ha lært deg å ikke være frekk mot de som er mindre enn deg.

Femåringen: Mjau!

Kassereren:

Jeg var så stolt av guttene mine den dagen!

Barn er så kloke, og oppfører seg ofte mye bedre enn oss voksne! Gjerne del denne med vennene dine på Facebook!