Jeg forsto ingenting når pensjonistene gikk ut på dansegulvet: Så ble jeg MÅLLØS

694

Noe av det liker best med mennesker er deres evne til å stadig overraske. For er det ikke bare fantastisk når helt vanlige folk plutselig avslører et talent som får deg til å sitte å gape? Det er nettopp det videoen nedenfor får meg til å gjøre!

Da det eldre paret gikk ut på dansegulvet var det flere som måtte klø seg i hodet, eller som stålsatte seg for en kjedelig og treg opptreden – det hadde de ikke trengt å gjøre!

Denne dansen er bare så stappfull av energi, rytme og glede at man får helt sjokk av at det er to pensjonister som tar seg en svingom! Paret snurrer rundt og tripper på lette føtter rundt på dansegulvet til alles overraskelse, og viser alle hvordan et «ekte» boogie-woogie par danser.

Dette paret sprer glede og energi gjennom dansen sin, og jeg håper de kan fortsette med det i mange år til fremover!

SE videoen selv, og DEL den gjerne med vennene dine hvis du også synes de var fantastisk flinke!