Ambulansen fikk rådyr parkeringsbot under utrykningen: Nå RASER svenskene mot selskapet Q-Park

605

Den svenske ambulansesjåføren Klara Karlsson og kollegene hennes kunne ikke tro sine egne øyne da de kom ut igjen etter å ha hjulpet en eldre person med brystsmerter. På ambulansen fant de en rådyr bot gitt til dem av parkeringsselskapet Q-Park!

De hadde valgt å parkere på parkeringsplassen slik at de ikke skulle blokkere gata mens de hjalp den syke pasienten. Takken for hensynet de viste var en bot på 750 kr fra Q-Park.

Da Klara så boten ble hun fortvilet og sint, og la ut et innlegg på Facebook der hun kritiserer selskapet. På kort tid hadde innlegget blitt delt over 20 000 ganger.

Dette skriver hun om hendelsen:

«Hei Q-Park!

I vår jobb innebærer det at vi kjører hjem til mennesker som er alvorlig skadde og i akutt behov for medisinsk behandling. 

Hver dag møter vi mennesker som ikke klarer å komme seg på sykehus selv, og derfor må ringe etter en ambulanse. 

Når vi kommer frem til pasientens hjem har vi ikke tid til å  lete etter parkeringsplass, og enda mindre betale p-billetter. Vi prøver så godt vi kan å parkere slik at vi ikke blokkerer for andre bilister, men noen ganger må vi det. 

I dag var vi hjemme hos en eldre person med pågående brystsmerter. Vi parkerte ambulansen på en parkeringsplass for å ikke sperre av hele gata.

Mens vi tok oss av en redd og syk person, tok dere dere tid til å ta bilde av bilen vår, samt skrive ut en parkeringsbot på 750 kr for at vi ikke har betalt p-avgiften som kreves på denne parkeringsplassen. 

Dette fører nå til at vi må betale boten, samt bruke tid og krefter på å klage på boten. 

Så, neste gang kan dere kanskje overse ambulansen, da vi neste gang kanskje er hjemme hos dine foreldre eller hos deg!!

Takk på forhånd!»

For noen grådige idioter! Tenk å gi bot til en ambulanse… Jeg blir så sint! Ambulanser skal få parkere hvor de vil – de er sannsynligvis der for å redde et eller flere liv, og skal IKKE trenge å tenke på p-avgifter eller noe slik mens de hjelper pasienter!

DEL denne nyhetssaken med vennene dine på Facebook hvis du også mener at ambulanser skal slippe slikt tull!