98-årige Inge fant kjærligheten på aldershjemmet: Nå er de FORLOVET

490

Kjærlighet har ingen aldersgrense, og det er ikke sant at om man bikker over en viss alder, så er det plutselig for sent. Det er disse to levende beviser på!

På aldershjemmet Mariehjemmene i Danmark fant den 98 år gamle kvinnen Inge kjærligheten med 95-årige Willy. De falt raskt for hverandre og nå har de altså forlovet seg!

 

«Vi er lykkelige, så vi forlover oss slik at vi kan holde sammen med hverandre fremover,» sier Willy.

Willy trodde han aldri kom til å møte noen andre etter at han mistet kona si for 11 år siden, men det forandret seg så snart han ble kjent med Inge på sykehjemmet. Hun hadde vært enke i 24 år, og hadde heller aldri trodd hun skulle finne kjærligheten igjen så sent i livet.

Men slik er kjærligheten: Den kommer når man minst venter det, og plutselig får man sommerfugler i magen igjen – ja, selv de som nærmer seg 100 år.

«Vi er så lykkelige sammen,» forteller de.

På skjærtorsdag skal aldershjemmet stelle til forlovelsesselskap, noe alle ser veldig frem til!

«Vi kommer til å ha en fest på Café Ellen for vår nærmeste familie på skjærtorsdagen. Alle er så positive og glade på våre vegne. Vi var litt nervøse for at folk skulle tro at vi var to gamle tullinger,» sier Inge til danske BT.

Så vakkert! Det finnes så mye uventet som skjer i livet, selv når man tror man har opplevd alt. DEL gjerne denne fine kjærlighetshistorien med vennene dine på Facebook!