22. juli 2024

Flyet er 45 min forsinket: Da tar kvinnen bildet som avslører hva personalet EGENTLIG driver med

Forsinkelser på fly kommer dessverre ikke som noe sjokk for de fleste av oss, og det kan være utrolig irriterende. Alt du vil er å komme deg trygt til destinasjonen din, uten å måtte vente på f.eks passasjerer som somler på flyplassen.

Kristen Wiley tok nylig et bilde av hva som forsinket hennes fly nylig. Hun satt fast på en jumbojet på Seattle-Tacoma flyplass, og bestemte seg for å legge ut et bilde på Facebook som viste alle hvorfor hennes Alaska Airlines Flisht 748 ikke hadde rørt seg en centimeter siden de gikk ombord for 45 minutter siden.

Hun skriver:

«Vi sitter nå på et fly, med 45 minutters forsinkelse. Hvorfor? Fordi det er en eldre kvinne som lider av demens som sitter her og er veldig opprørt og forvirret. De fantastiske ansatte hos Alaska Airlines er utrolig tålmodige og omtenksomme, i det som bare kan være en svært skummel situasjon for henne. 

De forklarer alt som skjer, klapper hunden hennes, og jobber med mannen/støttekontakten hennes for å finne den beste løsningen. Kort fortalt, hele personalet gir så mye godhet til henne som det går. 

Dette er hvordan jeg ville at min mor, søster, tante, datter, niese, min venn skulle blitt tatt vare på. 

Tusen takk Alaska Airlines for at dere gir førsteklasses behandling til ALLE passasjerene deres. 

Merknad: Alaska Airlines hjalp kvinnen, hunden og mannen med henne rolig av flyet, ordnet med hotell of transport til dem, og gav dem en vennlig plan om å gå på hotellet å hvile seg, for å så prøve igjen neste dag. 

De viste en enorm medfølelse til dem begge, samtidig som de stille forklarte situasjonen til resten av passasjerene. 

Oppdatering: Kvinnens datter tok kontakt, og bekreftet at mammaen og pappaen hennes hadde nådd destinasjonen deres trygt. Ønsker familien deres alt det beste mens de fortsetter å ta godt vare på henne <3″

 

Nå hylles personalet for den medmenneskelige måten de håndterte situasjonen på, og for at de tok seg så god tid til å hjelpe den redde og forvirrede kvinnen. DEL denne historien med vennene dine på Facebook hvis du også synes at de gjorde det eneste rette!