Mistet troen på menneskeheten? DISSE 20 bildene vil varme hjertet ditt!

975

Noen ganger så virker verden så mørk, kald og dyster. Vi mennesker kan være så grusomme mot hverandre, og kriminalitet, vold, drap og krig er stadig å se på TV. Det er lett å miste troen på menneskeheten når dette er det eneste vi ser.

For gode nyheter, medmenneskelighet, kjærlighet og omsorg selger ikke får dessverre ikke like gode seertall som det hat gjør. Men det vil vi forandre på her!

For mens det er viktig å få med seg all urettferdigheten i verden, er det også minst like viktig å se alt det gode som skjer. Verden vil se litt lysere ut, og vi blir selv inspirert til å bli bedre, snillere mennesker.

Vi håper at disse 20 bildene vil gjenopprette troen din på menneskeheten:

1. Anthony Borges er bare 15 år gammel. Under massakren på skolen hans, brukte han sin egen kropp til å blokkere døra til klasserommet sitt, slik at drapsmannen ikke kom seg inn. Anthony ble skutt 15 ganger gjennom døren, og reddet livet til de 20 klassekameratene sine. 

 

2. Denne mannen kjører i timevis hver eneste dag for å sørge for at de ville dyrene har tilgang til vann. 

 

3. Brian bor i Dublin, Irland, og er pensjonist. Hver kveld lager han 50 porsjoner med mat og deler dem ut til de hjemløse. Han betaler alt fra egen lomme. 

 

4. Brannvesenet i Arizona, USA, slukker en brann over grensen til Mexico.

 

5. Den gamle mannen hjelper den unge mannen med å knytte slipset sitt. 

 

6. Du blir hedret med ditt eget frimerke hvis du fyller 100 år i Barbados. 

 

7. «Pappa strør fuglemat ute hver morgen, slik at mamma ser dette utenfor vinduet med en gang hun står opp.»

 

8. Når pappaen til bruden døde for 10 år siden, donerte han hjertet sitt. Mannen som mottok det fulgte bruden opp til alteret i hans sted. 

 

9. Søppeltømmerne tar en leken pause.

 

10. Den lille gutten gråter når stemoren holder en egen tale til ham i bryllupet, og forteller at hun ikke bare elsker pappaen hans av hele sitt hjerte, men ham også.

 

11. «Jeg så denne mannen smile ned på telefonen sin. Han sa han snakket med kona si. ‘En video-samtale?’ spurte jeg. ‘Nei’ sa han, han elsket bare å se navnet hennes på skjermen.»

 

12. De forbipasserende holder godt tak i mannen som ville hoppe fra broen og ta livet sitt. 

 

13. Mannen på kafeen søker opp veterinærer i området. I hånden hans sitter det en skadet spurv. 

 

14.  Ballerinaen Aesha Ash besøker de fattige områdene i Rochester, USA, iført ballerinadrakten sin for å oppmuntre barna der til å følge drømmene sine. 

 

15. En gammel mann fikk hjerteinfarkt mens han måket snø i oppkjørselen sin. Ambulansearbeiderne kjørte ham til sykehuset, og kom så tilbake for å gjøre ferdig jobben for ham. 

 

16. En brannmann reddet den lille jenta fra flammene for 17 år siden. I dag var han gjest i avslutningsseremonien hennes på skolen. 

 

17. Denne mannen følger en liten venn til dyrelegen. 

 

18. Denne mannen stråler av lykke etter å ha fått seg en ny venn. 

 

19. Alex rømte fra IS i Syria. Nå deler han ut mat hver lørdag i Berlin til de hjemløse.

 

20. En psykisk syk mann ble redd på bussen i Canada og trengte noen å støtte seg på. En ung, fremmed mann holdt ham i hånda hele turen. 

 

Noen ganger virker det som en liten, ubetydelig gest, men det kan bety ALT for den personen du hjelper! Et smil, noen hyggelige ord, eller en hånd å holde i kan forandre hele dagen for noen, eller redde livet til en annen.

Gode, omsorgsfulle, vennlige, snille, og sympatiske mennesker finnes over alt i verden. DEL disse bildene med vennene dine på Facebook for å minne dem på dette også!