Rørende bilde: Læreren nekter å gi opp sin dødssyke elev!

399

Hver eneste dag er det millioner av lærere der ute i verden som gjør alt de kan for elevene sine. Mange av dem strekker seg langt utover sine daglige oppgaver for å hjelpe barna de underviser, og sørger for at alle får den skolegangen og støtten de trenger.

Denne læreren er et lysende eksempel på nettopp dette.

Den iranske læreren er på sykehusbesøk hos eleven sin. Han kommer hver eneste dag etter skolen, slik at den kreftsyke gutten ikke skal gå glipp av noe.

De kommuniserer over telefonen gjennom et vindu, og læreren går gjennom hva klassekameratene hans lærte den dagen.

Denne tilsynelatende «enkle» gesten har utrolig stor effekt. Ikke bare får gutten føle at han får ta del i det samme livet som klassekameratene hans har, men det gir også en følelse av håp.

Læreren hans har ikke gitt ham opp, og det får gutten til å føle at så snart han blir frisk så kan han hoppe rett tilbake til det vanlige livet sitt igjen og bygge videre på det.

Noe mer vet vi ikke om verken eleven eller læreren, men bare dette lille øyeblikket som ble fanget på kamera forteller oss alt vi trenger å vite.

Nå hylles denne fantastiske læreren av mennesker fra hele verden som har latt seg røre av bildet. DEL gjerne historien hvis du også mener at slike lærere utgjør en forskjell!