22. juni 2024

Bestemoren river av papiret på julegaven. SE reaksjonen når hun innser hva som gjemmer seg inni

Om man har barn i huset vet man at deres høyeste juleønske ofte er å få et kjæledyr i julegave. Hunder, katter, hamster, kaniner eller ponnier – alle er populære, og foreldrene hører på barnas masing gjennom hele året.

Men av flere grunner er dette et ønske som for noen aldri går i oppfyllelse… Derfor er det også mange voksne og gamle som kanskje fremdeles har et lite håp om å få et dyr i julegave. Barnet i oss blir jo tross alt aldri helt voksent, og man legger vel aldri helt fra seg de håpene og drømmene man hadde som barn.

Det var nettopp det som var situasjonen til denne eldre kvinnen. Familien hennes fant ut at hun alltid hadde ønsket seg en liten, pelskledd venn, og da var det endelig på tide å gjøre noe med saken!

De plasserte en stor pakke i fanget hennes, og hun reagerer øyeblikkelig med: «Oi! Den var tung!»

Hun åpner lokket med skjelvende hender – før hun skvetter til med et lite hyl og mister lokket – rett i hodet på en svart liten katt!

Hun er så sjokkert over presangen at hun ikke vet hvor hun skal gjøre av seg, men hun river lokket av pakken igjen og bøyer seg over katten for å gi den en god og varm klem. Hun er tydelig emosjonell og overveldet, og jeg tror aldri jeg har sett noen på hennes alder så overlykkelige før!

SE og hør den fantastiske reaksjonen hennes i videoen nedenfor, og DEL den gjerne med vennene dine på Facebook for å spre gleden!