Når politimannen hører samtalen på nabobordet, reiser han seg. Det kan ha reddet jentas LIV

142286

Stevnemøtet til denne unge jenta skulle vise seg å være et sant mareritt. Heldigvis sitter det en eldre politimann sammen med familien sin på bordet ved siden av!

En annen gjest på restauranten satt sammen med kjæresten sin, like ved bordet til de to som var på date sammen for første gang. Han forteller om hendelsen slik:

«Jeg hadde middag med kjæresten min, og bak oss satt en ung kvinne sammen med en mann og var på stevnemøte. Det så ikke ut til å gå særlig bra. Fyren var ganske skummel og kom stadig med ubehagelige kommentarer til henne. Hun var tydelig ubekvem, og tok en stor slurk av vannet sitt. Da sa han: ‘Nå vet jeg i det minste at du kan svelge, eller hva?’
Jenta ble helt rød, og sa at det var upassende. Han svarte: ‘Ro deg ned. Jeg ville ha funnet ut av det om noen timer uansett. Jeg hentet deg – jeg vet hvor du bor.’ da forsvant all fargen fra ansiktet hennes. 

Jeg klarte ikke å høre på lenger. Jeg ville kaste den idioten mot veggen og banke ham. Da kjente jeg en hånd på skulderen min, og en veltrent eldre mann sa: ‘Jeg ordner dette.’
Han satte seg ned ved bordet deres, og plasserte politiskiltet sitt på bordet. Mannen som satt der ble likblek. 

«Jeg satt å feiret bursdagen til datteren min sammen med familien min når jeg hørte at du truet denne unge damen, kan du forklare deg?» spurte politimannen, og fortsatte: «Vi tar slikt svært seriøst, og jeg lurer på om jeg skal få noen kolleger til å komme å plukke deg opp. Bare gi meg førerkortet ditt, og gå å betal regningen din du.»

Fyren løp til kassen og betalte for maten, mens politimannen noterte ned all informasjonen hans. Han sa til kvinnen: ‘Jeg håper at jeg ikke forstyrret, men det så ut som om du trengte hjelp. Datteren min er på din alder, vil du kanskje spise sammen med oss? Vi kan gjerne kjøre deg hjem etterpå.’ 

Mannen kom tilbake da, og politimannen hardnet igjen: ‘Jeg har informasjonen din, og jeg vil virkelig anbefale deg å ikke komme i nærheten av denne kvinnen igjen, eller prøve å kontakte henne.’

Fyren samlet tingene sine og løp fra restauranten, mens jenta satte seg sammen med politimannen og familien hans. De satt enda å snakket og lo da jeg og kjæresten min dro. Denne politimannen er helten min!»

Jeg kan ikke tenke meg en bedre måte å hjelpe kvinnen på, og samtidig sørge for at hun ikke blir plaget av mannen igjen senere! TAKK til denne politimannen for hans raske reaksjon og hjerte av gull!

DEL gjerne denne historien med vennene dine på Facebook for å hylle den gamle politimannen!