Matmor har anfall og slår hodet i gulvet. Men SE hundens fantastiske reaksjon!

1168

Janaye Colt fra USA har lidd av besvimelser og epileptiske anfall siden hun fikk en alvorlig hodeskade for noen år siden. Men hun trenger ikke å lide seg gjennom det helt alene.

Hjelpehunden Colt er hennes største støtte og beskyttelse gjennom de vonde anfallene, og hun har trent ham opp helt selv.

Den følsomme labrador/weimaraner-blandingen kan advare Janaye om et anfall hele 30 minutter før det skjer, og gjør det ved å slikke hånden hennes – selv når hun sover.

Men når matmor allerede har et anfall må Colt gjøre ting litt annerledes…

I videoen nedenfor kan du se Colts utrolige reaksjon, og Janaye forklarer hvorfor han gjør det han gjør: «Han er opplært til å beskytte hodet mitt under et anfall, fordi det er svært farlig for meg å skade hodet igjen nå. Jeg kan dø om jeg slår meg for hardt.»

De to har knyttet et ufattelig stekt bånd, og Janaye har bare gode ting å si om den elskede hunden sin. «Det som gjør meg så stolt er at han aldri gir opp før jeg er helt trygg. Jeg er så heldig som har ham, han har reddet livet mitt på så mange måter.»

Det er fantastisk at servicehunder som Colt gjør dette hver eneste dag og natt, hele året, og gir menneskene sine et bedre og tryggere liv. SE videoen nedenfor og DEL den gjerne videre med vennene dine på Facebook for å hylle servicehunder!