Kameraet fanger hva forloveden gjør med hunden. Når kvinnen ser filmen AVLYSER hun bryllupet!

32834

Det er ikke alltid vi egentlig kjenner de vi elsker… Det skulle denne kvinnen fra Brasil få oppdage da hun satte opp et skjult kamera hjemme i stuen sin.

26 år gamle Ninna er en ekte dyreelsker, og har to franske bulldogger som hun elsker over alt på jord. Men i lang tid synes hun det var merkelig at hundene unngikk forloveden hennes, og så ut til å være redde for ham. I tillegg begynte hun å legge merke til blåmerker og skader på dem…

«Veterinæren kunne ikke forklare hvordan de hadde fått merkene. Da bestemte jeg meg for å henge opp et skjult kamera i stuen,» forteller Ninna, som selv har delt historien på Facebook.

Men Ninna kunne aldri ha gjettet det fryktelige som foregikk hjemme mens hun var borte: Opptaket viser tydelig at forloveden slår og sparker hundene på brutalt vis. «Det kom som et sjokk. Vi tror vi kjenner mennesker, men det gjør vi faktisk ikke,» sier Ninna.

Hun hadde alltid sett på forloveden som en snill og rolig person, men mannen i videoen er helt annerledes. Etter å ha sett videoen, avlyste Ninna bryllupet uten å blunke.

Men det var ikke nok straff for ham, synes hun, og hun bestemte seg for å la alle vite hva slags person denne mannen egentlig er. Hun hengte ham derfor i tillegg ut på Facebook, der hun forklarer hva som har skjedd, og hva hun oppdaget.

Takk og lov for at Ninna oppdaget den mørke hemmeligheten til forloveden i tide! De stakkars hundene har et trygt hjem igjen, nå som matmor ikke lenger skal gifte seg med en dyreplager.

Hva ville du ha gjort om du fant ut at en du elsket var en dyreplager? DEL gjerne denne historien med vennene dine på Facebook hvis du synes Ninna gjorde det riktige!