92-åringen har bare måneder igjen å leve. Da stiller barnebarnet spørsmålet hun alltid ventet på!

5511

92 år gamle Julia Jarman har kreft i bukspyttkjertelen, og får beskjed av legene at hun kun har få måneder igjen å leve. Da bestemmer barnebarnet seg for å gjøre noe!

Barnebarnet hennes, Stephen, blir helt fortvilt over beskjeden om at bestemoren er døende,og bestemmer seg med én gang for å gjøre noe fint for henne. Stephen og Julia har alltid hatt et veldig nært forhold, og han ønsket at de skulle gjøre noe spesielt den siste tiden de hadde sammen. Da ber han henne bli med ham på skoleballet!

Skolen har en regel om at man ikke kan invitere med seg personer som er over 20 år, men Stephen hadde ordnet dette med rektoren tidligere. Så, på samme dag som Julia fyller 92 år gammel, henter Stephen henne og tar henne med på sitt første skoleball.

Julia var overlykkelig, og hadde til og med kjøpt en ny kjole for anledningen, slik at hun kunne matche barnebarnet. Når de kom sammen inn dørene i ballsalen ble de bare møtt av positive medelever og lærere – noen felte til og med noen tårer når de så den stolte og lykkelige eldre kvinnen.

De tok masse bilder for å dokumentere den magiske kvelden, og Julia forteller: «Vi lo og pratet, og drakk kaffe og juice. Det var fantastisk!»

Barnebarnet Stephen var minst like fornøyd med hvordan kvelden gikk: «Bestemor har ikke så mye tid igjen, så jeg trengte ikke lang tid på å tenke over ideen på å ta henne med på ballet. Jeg er bare så glad for at vi får dele disse minnene sammen.»

Så herlig dette var å se! Stephen er virkelig glad i bestemoren sin, og jeg synes han er selve definisjonen på en flott ungdom!

Var ikke dette en nydelig handling? Og Julia så vakker ut til sitt første ball! DEL denne historien med vennene dine på Facebook hvis du er enig!