Ingen ser den hardt skadde kvinnen i grøften. Da dukker løshunden opp og gjør det UTROLIGE!

1937

36 år gamle Shannon Lorio fra Georgia, USA, er glad for å være i live. Hun var nemlig i en bilulykke som ville tatt livet av henne, hadde det ikke vært for redningsmannen hennes.

Shannon hadde kranglet med mannen sin, og kjørte bort fra huset i raseri. Hun kjørte altfor fort på den svingete veien…

Plutselig mistet hun kontrollen i en sving, og kjørte av veien og langt ut i grøften nær skogen. Ingen så ulykken, og bilvraket kunne ikke lenger sees fra veien. Ingen ville kunne redde Shannon, som var bevisstløs, hardt skadet og ute av stand til å bevege seg.

Hun husker de intense smertene som gikk igjennom kroppen hennes idet hun ble kastet rundt i bilen og går delvis gjennom ruta. Hun er forslått og blør masse fra ansiktet og overkroppen. Tanken slår henne at hun kan komme til å dø her. Så besvimer hun.

Hun vet ikke hvor lenge hun lå der før hun våknet til. Da kjente hun at det var noe sammen med henne. Hun kjente at noe stort sto over henne og pustet ned på ansiktet hennes

«Jeg hadde flere skader, og mistet mye blod. Tiden sto stille. Ingen biler kjørt forbi, og ingen kom for å hjelpe. Så dukket hunden opp fra intet,» forteller hun til TV-programmet Heroes Among Us.

Hunden hadde hoppet inn i bilen og begynt å slikke blodet bort fra ansiktet hennes. Hun besvimte igjen. Når hun våknet var hun på vei utav bilen.

Den snartenkte hunden skjønte at han måtte få henne ut av vraket og til andre mennesker. Han hadde bitt tak i nakken på jakken og genseren hennes, og halte og dro i henne. Han får henne til slutt ut av bilen, men stopper ikke der. Han drar henne helt ut av grøften og bort til veien, der hun kan bli sett.

«Hunden gjorde alt. Han kjempet virkelig for meg. Han gav alt. Jeg tror, med hånden på hjertet, at jeg ikke ville ha vært i live hadde det ikke vært for ham. Jeg ville ha dødd den dagen,» forteller hun videre, og tørker tårene.

På grunn av hundens innsats kom hjelpen. En bil så henne og stanset, og en ambulanse ble tilkalt slik at hun kunne få livreddende behandling.

Det skulle vise seg at hunden ikke hadde noen eier, men den firbeinte helten skulle ikke være alene lenger. Han ble tatt med til Humane Society der han ble adoptert av ingen ringere enn canine søk- og redningstreneren Heidy Drawdy!

Nå får han treningen han trenger for å bli sertifisert som en ekte redningshund, og vil bli brukt til å redde enda flere liv. Og det ser virkelig ut som at han har funnet sitt kall her i livet. Han elsker nemlig å finne folk som har gjemt seg i skogen på trening!

«Han reddet livet mitt helt uten noen form for trening. Bare tenk på hva han kan utrette etter han er ferdigtrent,» sier Shannon, og legger til: «Personlig tror jeg at alle hunder er helter.»

Helt enig! For en helt!

Hunder er helt utrolige dyr, men denne er nok noe helt for seg selv. SE den utrolige videoen nedenfor og DEL denne historien med vennene dine på Facebook!