Han plasserer kameraet i en vannbøtte i ørkenen. Resultatet fascinerer MILLIONER på YouTube!

326

John Wells fra Texas (USA) legger et kamera i en bøtte med vann i utkanten av ørkenen. Grunnen? Han vil finne ut hvem som benytter seg av vannbøtten i varmen!

Fra dette uvanlige perspektivet får vi et interessant innblikk i hvordan dyrene han eier, og de som bare bor fritt i nærheten, samles ved vannet. Og John fikk seg en overraskelse – kaninen George dukket opp! «Jeg ble positivt overrasket da jeg så at han fant bøtta. Jeg kjenner han igjen fra andre kaniner i området på grunn av det lille hakket han har i øret,» forteller han. «Og forresten, jeg reddet ut de biene som falt oppi vannet.»

Nå har videoen snart blitt sett over 4 millioner ganger på YouTube!

SE den selv nedenfor og DEL den gjerne videre med vennene dine på Facebook!