Hvis du gjør dette trikset én gang i uka, vil du snart se 10 år yngre ut!

1765

Kvinner over hele verden kjemper mot rynkene på daglig basis. De små linjene i ansiktet kommer kanskje av et hardt liv, mange bekymringer, lange dager i sola, eller mange år med smil og latter. Uansett hvor rynkene kommer fra, så setter de sitt særpreg på ansiktet, og kan fortelle omverdenen litt om livet ditt.

Men det finnes de som ikke blir like påvirket av tidens merker på huden, nemlig japanske kvinner.

Japanske kvinner ser faktisk ut til å unngå de fleste hudproblemene som alle andre må skjule og motarbeide hver dag: Rynker, aldersflekker, kviser..alt!

Er det bare gode gener eller har de en hemmelighet som de har skjult for resten av verden? Det ser faktisk ut som det kan være det sistnevnte!

Her er en enkel ansiktsmaske som vil få deg til å se yngre ut etter bare noen uker. Masken lager du selv, og du trenger bare 3 ingredienser. Det er utrolig mange som sverger til dette, og sier: «Hvis du jevnlig påfører dette en gang i uka, vill huden din se mye yngre ut.» Og hvem vil vel ikke se 10 år yngre ut?

Slik gjør du:

Kok opp 3 ss ris, og hell av vannet i en annen beholder når det er ferdig.

Tilsett 1 ss melk i risen og tilsett 1 ss honning.

Rør sammen ingrediensene godt, og smør masken over ditt rene ansikt. La det virke i noen minutter, før du vasker det av med risvannet du sparte på.

Risvannet har antioksidanter i seg, og forhindrer aldersflekker, kviser og urenheter, og forbedrer sirkulasjonen i huden. I tillegg vil huden få masse fuktighet og lett solbeskyttelse. Dette er utrolig viktig for å holde huden ung og fri for rynker!

Bruk denne masken hvis du vil redusere rynkene dine betraktelig, og sitte igjen med myk og deilig hud. Som du ser trenger du ikke å bruke masse penger på anti-aldingskremer, som ofte viser lite eller ingen effekt uansett.

Denne masken er billig, naturlig og effektiv, så prøv den selv hjemme i kveld, og DEL dette tipset videre med vennene dine på Facebook!