Politiet frykter det verste når de ser gutten i veikanten – får SJOKK når de ser hva som skjer

1356

Politiet mistenkte det verste da de fikk øye på en forlatt bil midt i veien med dørene åpne. I veikanten like bortenfor ser de en tenåringsgutt sittende sammenkrøket. Politiet har sett mange lignende situasjoner før, men denne gangen skulle de få seg en skikkelig overraskelse!

Christopher Felix er en 19 år gammel student fra Minnesota, USA, og heller enn å være dagens offer viste det seg at han var en sann helt!

 

Her er den hjertevarmende historien som ble fanget på film av politiets kroppskameraer:

Christopher var ute å kjørte bil da et ekorn plutselig løp ut i veien foran ham. Det lille dyret forsvant under bilen, og Christopher stanset øyeblikkelig. Igjen på veien lå ekornet livløs.

«Jeg følte meg skikkelig ille på grunn av det som hadde skjedd,» forteller han til The Dodo. «Det eneste jeg tenkte på var å prøve å hjelpe ekornet. Det stakkars ekornet klarte ikke å røre på seg, så jeg plukket ham opp med hansken min, satte ham ned på gresset og begynte å gi ham hjertekompresjoner.»

Christopher hadde holdt på med dette i 10 minutter da politiet fikk øye på ham, og raskt kjørte bort for å hjelpe det de sikkert trodde var en ung gutt som var syk eller skadet.

Da fanger de dette på kameraene sine:

 

Heldigvis klarte Christopher å redde livet til ekornet, og det er godt å se ekte dyrevenner som virkelig bryr seg! DEL gjerne denne fine historien med vennene dine på Facebook hvis du også ville ha hjulpet et dyr i nød!