16. juli 2024

Bruk SALT for å stanse hodepine og migrene øyeblikkelig! SLIK gjør du det!

Av alle mulige plager man kan ha så virker ikke «hodepine» særlig ille. Men prøv å si det til noen som lider av migrene – dette er dessverre en vanlig plage for mange som kan gjøre det nesten helt umulig å fungere til tider.

WebMD skriver at i tillegg til hodeverk og bankende smerte som kommer med et migreneanfall, så kan migrene også forårsake kvalme, oppkast og overfølsomhet mot lys.

Det finnes flere smertestillende midler der ute som heldigvis kan hjelpe, men mange av disse er ganske brutale mot kroppen og kan føre med seg flere bivirkninger. Kvalme, utslett, leverskader, nyreproblemer, mageproblemer, allergiske reaksjoner, magesår, og økt risiko for hjerteinfarkt og hjerneslag er noen av bivirkningene som kan forekomme.

Men i anfallsøyeblikket tror jeg de fleste av oss med migrene er villige til å ta den risikoen for å bli kvitt de uutholdelige smertene…

Men det finnes et annet alternativ også! Denne naturlige drikken kan lindre smertene som kommer av migrene på en måte som er trygg, effektiv, naturlig og billig. På 5 minutter hjelper den mot anfall ved hjelp av bare tre enkle ingredienser: Sitronsaft, himalaya havsalt og et glass vann.

Kombinasjonen av sitronsaft og havsalt har evnen til å roe ned migreneanfallet på en sunn og naturlig måte. Livestrong forklarer at saltet kan avgifte kroppen ved at den fremmer et sunt system. Saltet er naturlig høstet og mineralene har ikke gjennomgått foredling eller kjemisk behandling.

Bare bland saften av en sitron og 2 ts himalayasalt i et glass vann og drikk. Denne blandingen vil på en trygg måte berolige anfallet ditt – ofte iløpet av få minutter!

Se videoen nedenfor og prøv dette trikset neste gang du kjenner at migrenen kommer! DEL dette gjerne videre med venner og familie på Facebook!