22. juli 2024

Lyst til å gå raskt ned i vekt? Da bør du spise DETTE til frokost hver morgen!

«Frokosten er dagens viktigste måltid!»

Dette er sikkert noe du har hørt mange ganger før, men det å få i seg et sunt og næringsrikt måltid om morgenen kan virkelig utrette stor forskjell om du prøver å gå ned i vekt.

Og ja, jeg skjønner ideen mange har om at «Men om jeg ikke er så sulten på morgenen før jobb, så kan jeg jo bare ‘spare’ de kaloriene til senere» eller at «Hvis man kutter ut et måltid, kutter man jo også ut kalorier, og går derfor ned i vekt». Men dette er et tankemønster som oftest ender med at man spiser langt mer senere på dagen, og at man spiser mer usunn mat…

Det du trenger er en deilig skål med havregryn!

Havre er blant verdens mest spiste kornsorter på grunn av sitt høye innhold av vitaminer, proteiner, karbohydrater og andre viktige næringstoffer.

Dessuten er det utrolig mettende, det er svært billig og det kan nytes hele året. Topp gjerne grøten med deilige bær, nøtter, og annet sunt digg, så går du aldri lei!

Journal of American College og Nutrition publiserte en studie hvor en gruppe mennesker havregryn til frokost, mens den andre gruppen spiste frokostblanding. Begge måltidene inneholdt 363 kalorier.

Resultatet var klart: De som spiste havregryn kjente seg mettere lengre og gikk mer ned i vekt enn gruppen som spiste frokostblanding.

Se videoen nedenfor for å få vite mer om hvorfor du bør spise havregryn hver dag, og DEL dette tipset med vennene dine på Facebook!