Tyvene bryter seg inn i huset: 5 min senere får de NØYAKTIG som de fortjener

715

Alle kan tenke seg at det føles ubehagelig å bli rammet av innbrudd, men de som har opplevd det vet hvor grusomt det egentlig er. Man føler seg ikke lenger trygg i sitt eget hjem, og det føles som om man aldri igjen vil få tilbake sikkerheten.

Ofte er det også nesten umulig å få tak i innbruddstyver, da de gjerne operer svært fort, og kommer seg inn og ut med verdisakene på bare noen få minutter.

Men heldigvis sørget denne mannen for at tyvene fikk som fortjent denne gangen.

 

Huseieren Damien Giard fra Massachusetts, USA, fikk oppleve enhver familiefars mareritt da to menn brøt seg inn i hjemmet hans midt på lyse dagen.

Antall innbrudd i nærområdet hans hadde økt kraftig den siste tiden, og ingen følte seg helt sikre. Damien ville ikke at han og familien skulle bli enda et forsvarsløst offer til denne frekke kriminaliteten, så han installerte skjulte overvåkningskameraer like innenfor ytterdøren.

Og så skjedde det.

Damien var på jobb da han plutselig fikk et varsel fra hjemmet sitt på mobilen. Noe hadde aktivert bevegelsesensoren i huset, og hunden var for liten og lett til at det kunne være den.

På mobilen kunne han lett gå inn å se bildene fra overvåkningskameraet, og det gikk kaldt nedover ryggen hans da han så to menn i mørke klær lete etter verdisaker hjemme hos ham.

 

I rent sjokk hev han seg i bilen og kjørte fra kontoret som bare lå fem minutter unna. På veien husket han å ringe politiet, og de reagerer ved å sende flere patruljer de har i området.

Så får tyvene endelig som fortjent..!

 

Bare SE hva som skjer når politiet kommer i videoen nedenfor, og DEL den gjerne med vennene dine på Facebook hvis du også synes dette var smart!