Tannkrem er ikke bare for tennene. Her er 9 GENIALE måter du kan bruke tannkrem på!

2198

Hva har mintsmak, bleker tennene dine, og kan rense sølvtøyet ditt, vaske iPhonen din, og få skoene dine til å skinne? TANNKREM!

Det stemmer, tannkremen du bruker morgen og kveld har flere bruksområder enn bare å rengjøre tennene dine. Her er 9 geniale måter du kan bruke tannkrem på:

Skitne, oppskrapte sko:

Har du fått noen skraper på finskoene dine? Finn frem tannkremen, og press ut litt tannkrem direkte på skoen, gni det av, og så vil skoene skinne igjen!

Fargeblyant-merker:

Noen ganger fargelegger ikke barna innenfor linjene i tegneboka…noen ganger ender det opp merker på både vegger og gulv. Men de fine hvite veggene dine kommer til å se like fine ut som før om du bare forsiktig skubber veggene med en fuktig klut med litt tannkrem på den!

Sølvtøy og smykker:

Jo eldre sølvet blir, jo styggere blir det dessverre – om det forblir ubehandlet. Men IKKE hvis du renser det med litt tannkrem! Bruk en ren tannbørst eller vaskeklut og gni tannkremen over sølvet. La det virke over natten, og når du våkner vil smykker, ringer, og armbånd se nye ut.

Ned-duggede vernebriller:

Elsker du å jobbe ute i garasjen? Enten du arbeider med bilen din, hugger tre, eller sveiser metall bør du alltid bruke vernebriller. Men det er én ting som er plagsomt med slike vernebriller: De dugger som gale, og gjør det vanskeligere å se klart hva du holder på med. Men du trenger ikke kjøpe dyre gels for å fikse dette problemet. Bare gni tannkrem på brillene dine og arbeid videre uten forstyrrende dugg.

Skitne, uklare frontlykter:

En av våre favoritttriks med tannkrem er å bruke det til å vaske frontlyktene på bilen! Bilen vi se ut som ny, og du vil se veien foran deg mye bedre på mørke veier!

Skitne skosåler:

Når du vil holde hvite skosåler hvite kan du bare skrubbe på litt tannkrem som du ville gjort med tennene dine, og så ser skoene nye ut på bare noen minutter!

Pianotangenter:

Hvis du er en musiker, er instrumentet ditt sannsynligvis din kjæreste eiendel. Og om du har et piano og vil holde det skinnende rent, så kan du vaske pianotangentene skinnende rene med litt tannkrem og vann!

Kaffekopper:

Jeg er sikkert ikke den eneste som ikke har oppvaskmaskin i hus, og som ofte får stygge merker på innsiden av brukte kaffekopper. MEN, om du skrubber flekkene med litt tannkrem vil det se ut som om koppen er så god som ny!

Vannflekker:

Dette er noe jeg desidert må prøve. Hvis du har tre i hus, som et bord eller gulv, vet du hvor lett det oppstår vannflekker på det. Men nok en gang kommer tannkremen til unnsetning! Gni tannkrem på flekkene, og se dem forsvinne.

 

Har du prøvd noen av disse metodene? Hvilke vil du prøve? DEL disse tipsene videre med vennene dine på Facebook!