Gutten ble født med kritthvitt hår. Men når legen forteller sannheten blir moren MÅLLØS!

190220

Mammaen fikk litt av et sjokk når den lille gutten hennes, Bence, kom til verden.

Babyens hår var kritthvitt, og foreldrene fryktet øyeblikkelig at gutten deres hadde albinisme.

Albinisme innebærer at personen mangler fargepigmentet melanin, og tilstanden skyldes en medfødt genetisk avvikelse. Selv om albinisme ikke er farlig, er det ofte slik at albinoer, med sitt spesielle utseende, kan møte utfordringer i sosiale sammenhenger.

Denne lille gutten ble født i Ungarn i fjor, og foreldrene var redde for at om gutten deres hadde albinisme ville han føle seg annerledes og utenfor når han ble større.

Men da gir legen dem en annen beskjed.

Legene hadde nemlig tatt blodprøve av gutten, og etter noen dager hadde de svaret klart til foreldrene.

Sannheten var at Bence er en helt normal liten gutt. Han har IKKE albinisme, men var rett og slett bare født med veldig hvitt hår. Legene mener at han kommer til å få en helt «normal» farge på håret senere i livet, slik som foreldrene sine.

En mulig forklaring på det hvite håret hans kan likevel være at Bence har en lettere form av albinisme som kalles «manglende pigmentering», men som vil rette seg selv med tiden. Dette innebærer at personen har lysere hud og hår, akkurat slik som lille Bence.

Foreldrene kunne puste lettet ut over at den lille gutten deres var sunn og frisk, pluss at han har en helt utrolig sveis!

DEL denne artikkelen gjerne videre med vennene dine på Facebook!