Moren fikk nok av sønnens latskap. Nå spres det GENIALE brevet hennes som ild i tørt gress!

1501

Heidi Johnson så seg lei av at hennes 13 år gamle sønn aldri gadd å hjelpe til hjemme, men likevel forlangte å bli behandlet som en voksen.

Sønnen tok alt Heidi gjorde i hjemmet for gitt og var utrolig lat, noe som gjorde at moren skrev et brev til ham for å klargjøre situasjonen i hjemmet. Dette brevet delte hun senere på Facebook, og det har blitt delt hundretusener av ganger!

Les oversettelsen av brevet nedenfor:

«Kjære Aaron, 

Siden du ser ut til å ha glemt at du bare er 13, og at JEG er forelderen, og at du ikke vil bli kontrollert, antar jeg at du trenger et grunnkurs i uavhengighet. I tillegg, siden du slengte at du tjente dine egne penger nå i fjeset på meg, vil det være lettere for deg å kjøpe tilbake alt jeg har kjøpt til deg tidligere. 

Hvis du vil ha tilbake lampen/lyspærene dine eller bruke nettet, må du nå betale din andel av kostnadene. 

Husleie – $430 (3656 kr)

Elektrisitet – $116 (986 kr)

Internett – $21 (179 kr)

Mat – $150 (1275 kr)

Videre må du også gå ut med søppelet mandag, onsdag og fredag, samt støvsuge disse dagene. Du må holde badet ditt rent ukentlig, lage dine egne måltider, og rydde opp etter deg selv. 

Hvis du ikke klarer dette vil jeg kreve $30 i hushjelp betaling for hver dag jeg må gjøre det. 

Hvis du bestemmer deg for at du heller vil være BARNET MITT igjen, heller enn en romkamerat, så kan vi reforhandle disse betingelsene. 

Glad i deg, 

Mamma.»

Etter at brevet ble lagt ut på Facebook har mange spurt hvordan 13-åringen tjener penger. Dette forklarer hun i et nytt Facebook innlegg:

«Han tjener penger på YouTube. Og det var fra begynnelsen av ikke meningen å dele brevet. jeg ville vise det til familie og venner, men i går hadde jeg fått 100 nye venneforespørsler og forsto ikke hva som hadde skjedd. Jeg trodde at profilen min hadde blitt hacket. Og ja, jeg kan ta det ned nå, men nå er det allerede så mange som har lest det.»

Hva synes du om morens påfunn? DEL gjerne denne historien med venner og familie på Facebook!