Monsteret knivstikker hunden 19 ganger. 1 måned senere sjokkeres ALLE over forvandlingen!

1667

Jeg forstår bare ikke hvordan noen kan skade en hund – eller noe dyr for den del! Og ikke i min villeste fantasi klarer jeg å se for meg hva en hund kan ha gjort for å fortjene å bli mishandlet til den nesten dør av skadene.

Monstre finnes, men de har ikke horn og huggtenner. De går blant oss, og er noen veldig syke mennesker.

En dag fikk politiet en telefon fra en person ved en kirke som trengte hjelp. Når politiet kom, var det ingen mennesker å se, men snart hørte de en svak lyd. Plutselig ser de hvor det kommer fra: Det er en liten hund, dekket i blod. Den holder på blø i hjel.

Politimannen på stedet ringte øyeblikkelig til Humane Society of Missouri’s Animal Cruelty Task Force, en organisasjon som hjelper dyr.

Hunden, som fikk navnet Frannie, ble straks tatt med inn til veterinæren, der de til sin forskrekkelse så at Frannie var blitt knivstukket hele 19 ganger i ryggen, nakken og brystet.

Men selv om veterinæren og hjelpeorganisasjonen gjorde alt i sin makt for å hjelpe henne, var det usikkert om Frannie ville overleve. Hun hadde store smerter, var i sjokk, og hadde mistet svært mye blod.

Men denne lille puddel-blandingshunden er tøffere enn hun ser ut. Hun kjempet for livet, og bare noen dager senere så hun allerede mye bedre ut.

Politimannen som hadde funnet hunden fikk snart den gode beskjeden – Frannie kom til å overleve! Han ble så glad at han øyeblikkelig spurte om å få adoptere henne. Og det fikk han lov til, så snart hun hadde kommet seg nok til å kunne forlate veterinæren.

Denne historien er både grusom og fin på samme tid. Heldigvis fikk den en lykkelig slutt.

Nedenfor kan du se videoen som viser Frannies utrolige forvandling – det er tydelig at hun har det bra nå, og koser seg med sin nye familie!

SE videoen, og DEL den gjerne med vennene dine på Facebook for å gjøre dem oppmerksomme på problemet med dyreplageri.