Barnehagetante løslatt mot kausjon. Problemet? Hun brakk beina til FIRE småbarn på én dag

4781

Når man blir forelder er det som om verden blir snudd på hodet. Plutselig har man ansvaret for et nytt liv, og trangen til å beskytte den lille overgår alt annet man tenker og føler.

Man vil så gjerne beskytte barnet sitt mot alt som er vondt i verden, og overlater barna kun til de som man føler man kan stole 100 prosent på.

Barnehagelærere burde være blant denne gruppen, men det finnes tydeligvis noen også i denne yrkesgruppen som aldri burde få jobbe med barn.

Fire foreldrepar fra Florida, USA fikk nylig sitt livs sjokk da barna deres kom hjem fra barnehagen samme dag med brukne bein.

De fire småbarna var bare mellom 13 og 21 måneder, og da foreldrene hadde sagt farvel til dem i barnehagen den morgenen hadde alle vært friske, glade og fornøyde.

Bare timer senere ble politiet kontaktet og barna sendt rett til sykehuset.

Foreldrene skjønte at noe var alvorlig galt da barna deres plutselig hadde problemer med å stå og gå, og medisinsk personell kunne senere fastslå at samtlige av barna hadde brist- eller bruddskader i bein og føtter.

Politiet rykket raskt ut og arresterte den 25 år gamle barnehagelæreren Christina Marie Curtis Valpraiso og beslagla videoovervåkningsopptak som kunne bevise noe av hennes hensynsløse omgang med barna.

Utrolig nok ble kvinnen løslatt mot en kausjon på 36 000 kr, men får heldigvis aldri jobbe i en barnehage eller skole igjen. Hun får heller ikke lov til å være i kontakt med noen barn uten ekstra tilsyn.

Dette er alle foreldres mareritt. Ledere på skoler og barnehager må ta grep for å sørge for at de ansatte behandler barna bra og ivaretar deres helse og sikkerhet i foreldrenes fravær!

Hva mener du om denne straffen? DEL hvis du også synes den er for mild!