Tryllekunstneren avslører EKTE magi for dommerne. Reaksjonen? Her begynner ALLE å gråte

590

Helt siden de verdenskjente Harry Potter-bøkene kom ut, er det nok mange som har ønsket at det fantes ekte magi her i verden. Tryllekunstneren Mark fra England fikk alle til å gråte da han beviste at magi faktisk finnes under sin audition i årets Britain’s Got Talent.

Mark er 46 år gammel, og i salen sitter kona hans og ser spent på når han går inn på scenen. Han skal til å snu hele verden på hodet foran dommerpanelet, og ingen kunne se overraskelsen komme.

 

Han deler ut fire ting – én hver til dommerne – og ber dem velge en fargeblyant, et kort, en side i en bok og mikse opp en rubikskube. Alt dommerne gjør og velger er totalt tilfeldig, men likevel forteller han dem at han visste hva de skulle svare – fordi datteren hans Isabella fortalte det til ham for 2 år siden!

Lille Isabella nærmer seg 3 år nå, men faktumet er at det er et under at hun er i live i det hele tatt. Mammaen hennes, Marks kone, fikk kreft da hun var gravid med henne, og måtte gå gjennom harde behandlinger som kjemoterapi for å berge livet. Men den lille jenta i magen gav ikke opp – og ble født i 2015, frisk og sunn: Deres lille mirakel, og et levende bevis på at magi finnes i virkeligheten.

 

Når svarene avsløres i videoen han har laget, får alle gåsehud, og kan ikke tro sine egne øyne. Lille Isabella er et mirakel i seg selv, og ekte magi er absolutt til stede i verden!

 

SE denne utrolige tryllekunstneren og datteren hans sjarmere alle i senk i videoen nedenfor, og DEL den gjerne med vennene dine på Facebook hvis du også synes dette var helt fantastisk å se!