14-åringen med Downs syndrom signerer med 5 (!) modellbyråer: «Det begynte som en spøk»

1987

14 år gamle Georgia Traebert er ikke din typiske modell. Den unge jenta fra Brasil har nemlig Downs syndrom, men ble verdenskjent etter at mammaen la ut et bilde av henne på Facebook.

«Det hele startet som en spøk,» forteller mammaen hennes, Rubia. «Jeg la ut et bilde av henne på Facebook og det ble en hit øyeblikkelig. Ideen var å se hvor mye det kunne inspirere andre barn med Downs syndrom.»

Instagram/georgiafurlan.oficial

 

På kort tid fikk bildet flere tusen liker-klikk, og interessen for den vakre, unike jenta var så stor at flere modellbyråer ønsket å signere med henne.

Instagram/georgiafurlan.oficial

 

Georgia føler selv at hun alltid har hatt problemer med å passe inn, spesielt blant jentene i klassen. Hun har ofte måttet tåle lange perioder med ensomhet og var usikker på seg selv. Nå inspirerer hun mennesker over hele verden.

Instagram/georgiafurlan.oficial

 

I dag har hun signert med hele fem modellbyråer, har vært med i store TV-reklamer, opptrådt på scenen og har over 65 000 følgere på Instagram.

Men ikke alle liker at hun har blitt så berømt…

Instagram/georgiafurlan.oficial

 

«Det vondeste er når jeg leser kommentarer som sier at hun bare er vellykket på grunn av sitt blonde hår og blå øyne,» forteller mammaen. «Georgia er et utrolig godhjertet barn og svært talentfull, ellers ville hun ikke ha nådd så langt.»

Instagram/georgiafurlan.oficial

 

«Hennes største drøm er å bli en skuespiller eller sanger, så modell. Derfor investerer vi i drama- og sangtimer. Hvem vet, kanskje hun klarer det?»

Vi tror at vakre Georgia kan klare alt hun prøver seg på, og håper hun ignorerer alle de negative kommentarene fra folk som ikke har noe bedre å gjøre! DEL gjerne hvis du er enig!