Noen binder hunden stramt fast til treet i skogen: Ville den skulle sulte i hjel

836

Gruppen med syklister i Portugal ante fred og ingen fare da de var ute på langtur nå nylig for å nyte naturen. Så fikk de øye på det grusomme synet:

En radmager hund var bundet fast til et tre midt i skogen, og lenken var så stram rundt halsen at den ikke kunne rikke seg en centimeter!

Syklistene bråstoppet og hoppet øyeblikkelig av syklene for å hjelpe den lidende hunden. Det var uklart hvor lenge hunden hadde sittet fastbundet til treet, men de synlige ribbeina og den utslitte og redde forfatningen til hunden kan vitne om at den har vært der i flere lange dager.

Facebook video

 

Personen som gjorde dette må være av den verste sorten dyreplager som ønsket at hunden skulle dø av sult og tørst, alene og forlatt på et såpass øde sted i skogen, uten særlig mulighet for å bli reddet.

Heldigvis kom syklistene i tide!

De nærmet seg hunden forsiktig, redd for å bli bitt, og lot henne lukte på dem før de skar henne løs. De prøver forsiktig å klappe henne og vise at de ikke vil henne noe vondt, samtidig som de gir henne maten de hadde tatt med seg til sykkelturen.

Nå har flere dyrevernsgrupper i Portugal sett videoen og de hyller syklistene som helter for deres raske reaksjon og beroligende væremåte rundt den utslitte, sultende og livredde hunden.

Jeg fatter ikke hvordan noen kan være så grusomme at de lar en hund lide på denne måten! Takk og lov at syklistene bestemte seg for å sykle akkurat på den skogveien, og at de fant hunden i tide!

SE videoen nedenfor og DEL gjerne artikkelen hvis du også er imot dyreplageri!