22. juli 2024

Når ‘Sound of Silence’ høres starter rutinen. Reaksjonen? Publikum mister helt PUSTEN!

Kunstløp er en av de mest imponerende sportene jeg vet om. Ikke bare må man utføre de mest halsbrekkende stuntene sammen med en partner (eller alene), men man må også få det til å se lekende lett og vakkert ut!

Disse atletene er virkelig enestående, og de gjør ting man skulle tro ikke var fysisk mulig. Men for dette franske paret er dette hverdagslek.

Vanessa James og Morgan Cipres er kjent for å være blant verdens aller beste kunstløpere. De har arbeidet sammen siden 2010, men det tok lang tid før de fikk den anerkjennelsen de håpet på. Men nå, under konkurransen International Skating Union World Team Trophy 2017 i Japan, imponerte de dommere og publikum stort.

De to skøyter ut på isen og stiller seg opp, klare for å ta verden med storm. Og det klarte de.

«Sound of Silence» høres fra høyttalerne, og paret setter igang den mest nydelige, magiske og utrolige rutinen jeg noen gang har sett. Man kan ikke unngå å få gåsehud og hjertet i halsen av dem!

Fordi kunstløp på dette nivået er så farlig, er det viktig at partnerne stoler på hverandre 100 prosent – og det er det tydelig at disse to gjør! Vanessa legger livet sitt i Morgans sterke og stødige hender gang på gang gjennom rutinen, og han svikter henne aldri.

SE den halsbrekkende og romantiske rutinen i videoen nedenfor, og DEL gjerne dette med vennene dine på Facebook hvis du også fikk gåsehud!