22. juni 2024

Mannen er utro mot kona si: Angrer alt når han ser konas HEVN!

Ingen fortjener å bli løyet til og forrådt i et forhold. Det gjelder selvfølgelig også forfatteren av dette brevet…

Denne kona var rasende da hun oppdaget mannens utroskap, men istedenfor å falle sammen i gråt, gjorde hun noe aldeles genialt – hun skrev et brev til ham som han sent vil glemme!

 

«Til min kjære ektemann, 

Før du kommer hjem fra ferieturen din ville jeg bare fortelle deg om det lille uhellet jeg hadde med bilen da jeg svingte inn i oppkjørselen. Heldigvis var det ikke så ille og jeg ble ikke skadet, så vær så snill å ikke vær for bekymret for meg. 

Jeg kom hjem fra butikken, og da jeg svingte inn i oppkjørselen tråkket jeg ved et uhell ned på gassen istedenfor bremsen. Garasjedøren er noe bøyd, men heldigvis stoppet bilen når den dultet inn i bilen din. 

Jeg er ordentlig lei meg, men jeg vet at med din godhjertede personlighet så vil du tilgi meg. Du vet hvor høyt jeg elsker deg og bryr meg om deg, søtnosen min. Jeg legger ved dette bildet til deg. 

Jeg klarer knapt vente på å ha deg i armene mine igjen. 

Din elskede kone. 

P.S. Kjæresten din ringte etter deg.»

 

Oida, det var den sportsbilen gitt…!

DEL gjerne denne historien med vennene dine på Facebook hvis du også gjerne skulle ha sett ansiktet til mannen når han fikk lese dette geniale brevet!