Dyrevenner over hele verden RASER: Her går løven og tigeren til angrep på sirkushesten!

1160

Dyrevenner har i mange år prøvd å få slutt på å ha ville dyr som underholdning på sirkus, og nå får de endelig den oppmerksomheten de trenger: Denne videoen sprer seg nå verden over, og viser nettopp det at ville dyr har ingenting i fangenskap å gjøre!

For selv om ville dyr til en viss grad kan trenes opp, så har de instinkter. Sterke instinkter. Disse har gjort det mulig for dem å overleve i det ville, og vil ikke gå helt bort selv om de lokkes, lures og piskes til de blir «lydige».

Mange dyr lider stort i sirkusverdenen, og lever i helt uutholdelige forhold. Men i klippet nedenfor ser vi virkelig hvor upassende det er å ha ville rovdyr sammen med «byttedyr» som hester i sirkusmanesjen.

Filmen viser hvordan en hest på et sirkus i Cangzhou City, Kina, blir angrepet av en løve og en tiger under fremvisningen. Men hvorfor sette disse dyrene sammen? Jo, ideen var å få løven og tigeren til å ri på den stakkars hesten, men slik gikk det altså ikke… De to rovdyrene biter og klorer seg fast i det forskremte dyret, og menneskene løper til med pisker og stenger for å få dem fra hverandre.

Etter at klippet ble lekket har mennesker over hele verden krevd at sirkuset burde legges ned, men sirkuset har ikke tatt dette til seg og vil fortsette forestillingene sine som vanlig.

Dette er helt uhørt! Ikke bare lider dyrene i grusomme forhold til daglig, men det går så langt at de angriper hverandre under treninger og forestillinger! Et minstekrav burde jo være at sirkuset i det minste kunne holde dyrene trygge. DEL hvis du er enig i at dette må ta slutt!