Den vanskjøttede hunden ba om hjelp til valpene sine: Gjenforeningen får tårene til å TRILLE

2452

For en tid tilbake siden ble Villalobos Rescue Center i New Orleans, USA, en svært viktig telefon. Tipset var om en nybakt hundemamma som streifet rundt i området, og som var helt avmagret.

Flere kenneler hadde hørt om henne tidligere, men fordi hun så så dårlig ut, hadde ingen hentet henne. Det var ingen som ville røre den stakkars fortvilte mammaen.

Heldigvis finnes det svært gode mennesker på redningssenteret i New Orleans, og de dro ut for å finne hundemammaen umiddelbart. Og det tok ikke lang tid før de fant henne.

Det ble med ett tydelig at hun nylig hadde fått valpene sine på grunn av mengden melk hun hadde. De skjønte også at hun var hindret fra å komme frem til valpene siden det var så mye melk, og redningsmennene ble med ett svært bekymret for valpenes helsetilstand.

Så snart de frivillige åpnet bildøren skjedde det hjerteskjærende: Hundemammaen krøp forskremt frem til dem, som for å tigge og be på sine knær om at de måtte hjelpe henne å finne valpene. De satte på henne et bånd (hun hjalp til og med til å sette hodet inni halsbåndet), og hun ledet dem øyeblikkelig til døren på et hus like i nærheten.

De banket på for å se om eieren bodde der, men det viste seg at han var i fengsel, og at romkameraten absolutt ikke tok vare på hunden hans. Redningsmennene ber om å få hente valpene også, men mannen nekter og lukker døren i ansiktene deres. Det gjør bare gutta mer bestemte på å få dem ut, og det er tydelig at mammaen ikke vil dra fra valpene.

SE hva som skjedde videre i videoen nedenfor, og DEL denne historien med vennene dine hvis du også står på dyrenes side!